Käytin "juustokuorrutteeseen" rahkaa, kun sitä sattui olemaan jääkaapissa, mutta suosittelen käyttämään mascarponea.
MUSTIKKAPIZZA ( 1 pellillinen)
- 1/2 satsia pullataikinaa (eli 2,5 dl maitoon tehty)
- 500 g rahkaa / mascarponea
- 2 munaa
- 2 tl vaniljasokeria
- maun mukaan sokeria, ehkä 1/2 dl
- mustikoita
1. Sekoita rahka/mascarpone, munat ja sokerit kulhossa
2. Kauli kohotettu pullataikina pizzapohjan tavoin pellille. Levitä kuorrute.
3. Ripottele mustikoita tai muita marjoja päälle, halutessasi hiukan sokeria ja/tai kanelia.
4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min.
Herkun voi nauttia jäähtyneenä tai lämpimänä.
Tein samalla ohjeella myös perinteisemmän näköisiä rahkapullia.
Ps. Ensimmäinen kypsä hilla nautittu. Njamskis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti