Metsälintu

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Takaisku

Maailmani romahti eilen. Melkein. Läppärini siirtyi tuonpuoleiseen eikä suostu enää heräämään henkiin. Oikeastaan läppäri on syvässä koomassa, ikään kuin aivokuollut, jossa henki vielä pihisee mutta varsinaisia elonmerkkejä ei ole. En usko, että sille käy yhtä onnellisesti kuin Schumille. Hyvä uutinen on se, että ehdin siirtää kaikki kriittiset tiedostot ja kuvat ulkoiselle kovalevylle ja kaikki koneen tiedostot voi myöhemmin laittaa uudelle läppärille.

Jotenkin on niin avuton olo ilman omaa konetta. Tänään alkaa armoton läppärimarkkinoiden nettisurffailu, koska tarvitsen konetta todella kipeästi työhönikin. Minun pitää myös asentaa Lightroom ja muut ohjelmat uudestaan, joten tarvittavat cd:t pitää lähettää kaukaa etelästä ja ääähhh, en yhtään tykkää tästä tilanteesta.

Osaako joku suositella hyvää konetta, joka jaksaisi pyörittää suuria määriä kuvia + kuvankäsittelyohjelmaa? Ilmeisesti lähes kaikissa uusissa koneissa on Windows 8, joten sillä mennään, vaikka olen kuullut siitä aika paljon nurinaa. Hintataso voisi olla 500-800 euron hujakoilla.

Pieni postaustauko on siis tiedossa, mutta elämä jatkuu (toivottavasti) reilun viikon päästä. Nauttikaahan Jussista kylmästä säästä huolimatta. :)


3 kommenttia:

 1. Mie rakastan Windows 8:sia, se on ehdottomasti parempi kuin mikään muu aikaisempi Windows! Suosittelen kokeilemaan ennakkoluulottomasti! Vähän totutteluahan se vaatii, mutta niin tekee kaikki uusi :)

  Onnea koneen etsimiseen!

  VastaaPoista
 2. Samsungin koneissa on useimmiten Windows 7 joka meikäläisen mielestä on niiiiin paljon parempi ja helppokäyttöisempi kuin se 8 versio. On itellä semmoinen (just kuvien pyörittämisen vuoksi ostettu) ja ollut tosi tyytyväinen! Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 3. Itse on myös uuden läppärin osto jossain vaiheessa edessä, vaikka nykyään on myös pöytäkone käytössä. Käytetty yritysläppäri voisi olla edullinen ja tehokas vaihtoehto, LUPin työntekijä on tilannut täältä ja ollut tyytyväinen. http://www.tietoarmada.fi/tuotteet/Kaytetyt-kannettavat-tietokoneet

  VastaaPoista