Metsälintu

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Myrskyn jälkeen on poutasää

Sodankylässä on vajaan viikon verran ollut hellettä ja aurinkoista. Kuuma keli toi mukanaan ukkosmyräköitä ja komeaa salamointia. Kävin yhden myrskyrintaman jälkeen ulkona ihastelemassa tyyntä ja kosteaa rantaa.







Tänään ollaan taas tavanomaisissa lämpätilalukemissa, eli + 16 ja pilvistä. Suolla oli paljon mukavampi työskennellä, kun ei ollut riskiä saada lämpöhalvausta. Toisaalta mäkäräiset ja sääsket olivat koko ajan kimpussa. Rämmin kahdeksan tuntia suolla laittamassa grillivartaita ruutujen merkeiksi + asettelin karike- ja teepusseja maan päälle ja alle hajotuskoetta varten. Loppuvaiheessa rupesi satamaan, mikä kyllä ajoi ötökät pois, mutta sai minut näyttämään uitetulta rotalta. Olin varmasti säälittävä näky suolla rämpiessäni. :D 

Myrskyn jälkeen on poutasää...vai miten se Kari Tapio nyt taas lauloikaan. Saisi aurinko taas näyttäytyä harmaan päivän jälkeen. Huomenna pidän nimittäin ansaitun vapaapäivän ja lähden valloittamaan Luostoa. Illalla jatkan matkaa Rovaniemen lentokentälle hakemaan kahta ranskalaista orjaa harjoittelijaa, jotka auttavat minua suotutkimukseni kanssa koko kesän. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti