Metsälintu

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Suo kukkiiSuo loistaa monissa eri väreissä. Raatteet ja suokukat aloittivat kukintansa vajaa viikko sitten ja joka päivä aukeaa uusia nuppuja. Suopursukin availi kainosti kukkiaan toissa päivänä, luulisi sen olevan täydessä kukassa piakkoin.Tänään aloitamme harjoittelijoiden kanssa 50 ruudun kartoitukset, eli luvassa on lumikenkäilyä, hyttysiä ja hikeä. Jeeee! :D

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana seurata tätä sun blogia :) Otat niin upeita kuvia ja kirjoitat kivasti, plus että tuo suotutkimus kuulostaa ihan jäätävän mielenkiintoiselta hommalta! Itse kun istuu kahdeksan tuntia päivässä tietokoneen ääressä työkseen niin kyllä sitä välillä miettii, että olisi se mukavaa rämpiä uitettuna rottana suolla töitä tekemässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh. Tänään suotutkimus oli vähän rasittavaa, kun ruutujen kartoitus edistyi h-i-t-a-a-s-t-i ja sitten pludattiin ranskalaisen tytön kanssa. x) Saappaat ja housut olivat turvetta ja vettä täynnä, mutta onneksi kamera säästyi. Täytyy tästä lähteä kuivattelemaan maastolomakkeita... Että tämmöistä tänään. :)

      Poista