Metsälintu

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kylillä


Festariviikko lähenee loppuaan. Käväisimme perjantaina katsomassa yhden leffan: afrikkalaisen Haroun ohjaaman Dry Seasonin. Mielenkiintoinen ja kaunistelematon elokuva, aika karukin. Emme ehtineet katsoa muita leffoja, mutta kävimme eilen ihmettelemässä ilta- ja yöelämää Sodiksessa. Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Myös meillä. :)


Kesäkuun ensimmäisen viikon helteistä ei ole enää tietoakaan. Ranskalaiset ystävänikin hieman kauhistuivat +2 astetta ja jäätävää tihkusadetta, joten päädyimme paikalliselle kirppikselle ostamaan villapaitoja.


Polkaisimme Sodankylän keskustaan.Festarikansalle oli tarjolla Lappi Gourmet-ruokaa, karaoketelttaa, livebändejä, trubaduureja, metrilakua ja ulkoterasseja. Lämpötila oli huimat +9 astetta, mutta se ei näyttänyt haittaavan ketään.Päädyimme lopulta Roopeen viettämään iltaa ja kuuntelemaan Roope ja rahamiehet-bändiä. Soittivat kyllä todella hyvin.Puolenyön jälkeen lähdimme hissukseen pyöräilemään takaisin asemalle. Sää oli todella upea, tyyni ja seesteinen. Jouduin vähän väliä pysähtymään ja räpsimään kuvia.Mieli lepää Sodankylän maisemissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti