Metsälintu

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Paratiisissa

Jippiiii! Olen nyt uuden HP Envy-läppärin omistaja! Tilasin koneen Netanttilan kautta, joka ilmoitti toimitusajaksi 1-4 arkipäivää. Kröhöm, siinä meni 7 arkipäivää. Onneksi piina on viimeinkin päättynyt ja pääsin tänään tyhjentämään kameran täyden muistikortin koneelle. Uusin Windows 8 on oikein näppärän oloinen (ilmeisesti vanhempi versio sai paljon negatiivista palautetta, mutta tämä uudempi on minusta hyvä) ja muutenkin Lightroom toimii kuin unelma uudessa koneessa. Satojen kuvien siirtämiseen kului vain muutama minuutti, kun ennen piti odottaa ainakin vartti. Kyllä meitin nyt kelpaa. ;)

Vietimme juhannuksen Pallasjärven paratiisimaisissa maisemissa päiväretkiä tehden. Viikonloppu tarjosi kertakaikkisen upeita retkeilymaastoja, vaihtelevia säitä, idyllisiä saunailtoja ja herkullista ruokaa.Yövyimme Metlan ja Metsähallituksen omistamalla tutkimusasemalla. Yllä olevassa rakennuksessa on itse Kekkonen yöpynyt monet kerrat hiihtoretkillään!


Löysimme metsästä hylätyn maakellarin.


Sama kellari yöllä.Niittyleinikki ja mustikka kukkivat ilta-auringossa.

Saunoimme joka ilta idyllisessä rantasaunassa. Skorsteenista tuprutti yhdessä vaiheessa savua kuvauksellisesti. Tuollaisessa metsässä asuu varmasti maahisia ja keijuja.Juhannuksena tuli myös valvottua. Lähdimme yleensä saunomaan puolen yön maissa ja nukkumaan menimme kahden jälkeen. Ne olivat juhannuksen kauneimpia hetkiä. Täydellinen hiljaisuus, keskiyön aurinko ja kuppi teetä. <3

Seuraavassa postauksessa on luvassa Pallaksen jylhiä maisemia ja vähän luntakin. :)

4 kommenttia: