Metsälintu

lauantai 22. helmikuuta 2014

Viimeinen päivä rannalla

Irlannin linturetkeilystä noin 95 % keskittyy rannikolle. Näin kevättalvella sesongissa ovat lokit ja sorsat, erityisesti jenkkilajeja etsitään ahkerasti. Valitettavasti Irlannista löytyy vain parisen sataa aktiivista lintuharrastajaa. Suomeen verrattuna tämä on säälittävä luku ottaen huomioon, että Suomessa ja Irlannissa on kuitakuinkin sama asukasluku. Jos harrastajia olisi enemmän, Irlannista löytyisi varmaan ties mitä tipuja. Sen lisäksi lajit, joita nyt pidetään harvalukuisina, voisivatkin osoittautua luultua yleisemmiksi.

Sitä odotellessa, näytän tässä minkälaisia maisemia ja otuksia Irlannin itärannikolta löytyy. Meidän päivämme rannalla kuvin, olkaa hyvä.Etelänkiisla
Halli fiilistelee auringossa.
Nuori isolokki on kaunis.


Kulta ja isolokki


Isolokki-enkeli


Pikkukajavia yllä ja allaLeikin Lightroomin kanssa ja tein samasta simpukkakuvasta kolme versiota. Mikä niistä on mielestänne paras?
Ja lopuksi pakolliset auringonlaskukuvat :D
Minä lennän huomenna takaisin Suomeen (noooooo!) ja sitten koittaa karu arki. Tämä oli viimeinen postaus Irlannista vähään aikaan. Syksyllä tai viimeistään jouluna olisi tarkoitus tulla lomailemaan uudestaan. Herra jää Irlantiin kuukaudeksi paiskimaan töitä, mutta muuttaa Suomeen maaliskuun loppupuolella. Lopullisesti. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti