Metsälintu

maanantai 17. helmikuuta 2014

Galway luontoharrastajan silmin

Olipas viikonloppu. Irlanti näytti kauneutensa oikein toden teolla ja oli vaikea kuvitella, että paikalla oli edellisenä päivänä riehunut myrsky. En oikein tiedä mistä aloittaisin, kun on niin paljon kauniita kuvia ja juttuja, josta kertoa. :)Galwayn keskustaan emme pahemmin ehtineet tutustua, koska linnut vetivät muualle. Illalla käytiin tietysti syömässä ja pubissa, mutta siinäpä se melkein oli.


Ja tässä erittäin trendikäs asukokonaisuus, joka on kuuminta hottia retkeilypiireissä ;). Fjällrävenin pöksyt yhdistettynä Nokian kumppareihin, joita olen käyttänyt vuodesta nakki ja muusi. Paita ja kaulaliina kirpparilta, pipo mamman neuloma, koru saatu lahjaksi. Kiikarit reilun vuoden vanhat Zeissin Conquestit, toimivat kuin unelma!


Galwayn satama-alue on laridistin taivas. Täällä läntiset ja itäiset lokkilajit luovat tuttavuutta keskenään ja ornien kanssa. Lokit ovat lisäksi kesyjä, joten niitä on helppo kuvata. Satamassa näimme myös HOPEATIIRAN (elis!), joka oli viimeksi nähty paikalla joulukuun alussa. Kaunis otus, joka ei kuitenkaan suostunut tulla kuvatuksi. Tässä muutama lokkikuva, nauttikaa! Isolokki


Grönlanninlokki


Rengasnokkalokki. Rakastan tätä kuvaa ja lokkia. <3

Sitten olikin aika kiertää Galwayn lähikohteita. Irlannin länsirannikko on todella vaihtelevaa, on kauniita hiekkarantoja, vuoria, matalaa ja karua kivikkoa, pieniä puurykelmiä, järviä, jokia...Kumlieninlokki, eli grönlanninlokki.


Kumlieni Lauantain auringonlasku oli yksi elämäni kauneimmista. Katsokaa nyt itse:


 Kylläpä noi kuvat saa ajatukset lentämään. Tähän on hyvä lopettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti