Metsälintu

torstai 20. helmikuuta 2014

Kirppislöytö ja kulttuuria

Minua on taaperosta asti raahattu kirpputoreille ja kultuurikohteisiin. Luulen, että kasvatus on tuottanut tulosta, sillä olen nykyään kirpparifriikki ja käyn jopa vapaaehtoisesti museoissa ja kirkoissa. ;) Ostan lähes kaikki vaatteeni kirpparilta ja kaikki huonekaluni ovat kierrätettyjä. Kirppareilla kiertely on kuin aarteenetsintää, koskaan ei tiedä mihin törmää. Irlannin kirpparitarjonta on aika heikkoa, mutta kyllä täälläkin voi tehdä löytöjä. Löysin pienestä Charity Shopista alla olevan menninkäismekkosen neljällä eurolla. Rakastuin siihen heti.
Musta takki on kirpparilöyty Corkista viime keväältä. Se sopii asuun kuin asuun. Alla vielä kuvia ilman takkia.
Käsilaukku (muistaakseni unkarilainen) on mamman vanha, jonka omin itselleni pari vuotta sitten. Koru on Helena Ruskosammalen käsialaa. Käykää vilkaisemassa Helenan sivuja. Koru sopii kuin nakutettu mekon ja nörttilasien kanssa.

Taustalla näkyvä kirkko toimi päivän kulttuurikohteena. Kävimme Droghedan kaupungissa kävelyllä ja poikkesimme kauniiseen 1800-luvulla rakennettuun kirkkoon. Kirkon sisällä oli esillä pyhimys Oliver Plunkettin irti leikattu, muumioitunut pää. Hui.

Näistä pyhistä tunnelmista siirryimme aivan toisenlaisiin tunnelmiin, nimittäin elokuvateatteriin katsomaan Lego-elokuvaa. Mutustettiin siellä karkkia 7-vuotiaiden kanssa ja oltiin molemmat yhtä fiiliksissä leffasta kuin ipanat. Hupaisa elokuva, jonka tunnari jää päähän soimaan. Käykää ihmeessä katsomassa. :)2 kommenttia:

  1. Voi jestas sentään, sinä olet kaunis! Ihanan oloinen muutenkin. Rakastuin hymyysi ♥ Ihan teksi mieli halata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Tässähän ihan punastuu... ;)

      Poista