Metsälintu

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uuden alku


Tästä se alkaa. Blogini nimittäin. Pähkäilin asiaa yli vuoden ja nyt tuntui oikealta ajalta perustaa blogi. Elämässäni on viime aikoina tapahtunut paljon ja odotan innolla tulevaa. Tämä blogi tulee lähinnä toimimaan minun päiväkirjanani, mutta katsotaan miten se muuttaa muotoaan. En tässä sen kummemmin viitsi esitellä itseäni, eiköhän sitä tietoa minusta voi myöhemmin rivien välistäkin lukea. Sen verran voin sanoa, että olen Hanna, parikymppinen hipahtava biologinalku Espoosta. Olen lintuharrastaja, joten odotettavissa on jonkin verran tipukuvia. Olin viime kevään vaihdossa Irlannissa, mistä löysin suuren rakkauden. Tämä herra on lähiaikoina muuttamassa Suomeen yhteiseen asuntoon, mutta siitä lisää myöhemmin.

Blogini alkaakin Irlannin maisemista. Terveisiä Dublinista! Täällä lomaillaan ja vähän opiskellaan muutaman viikon ajan herran kotikulmilla. Palaan Suomeen helmikuun loppupuolella, mutta sitä ennen on luvassa postauksia kauniista Irlannista. :)

Jos mietitte miksi Hannalla on kuvassa ruusu, niin ihan vain siksi että herra oli lentokentällä vastassa ruusun kanssa. Awww. Pitihän siitä kuvat ottaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti