Metsälintu

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Illaksi kotiinTerveisiä täältä Oslon lentokentältä harmauden keskeltä.  Istun kuppilassa juomassa teetä ja ikkunan takaa avautuu +3 asteen räkäinen sohjoharmaus, joka kuvastaa hyvin mun mielentilaa. Masentaa. Kaukosuhteessa eläminen ei ole helppoa. Kun toista näkee vain joka toinen kuukausi, on eläminen todella raskasta. Sitä vain laskee päiviä, että milloin saa nähdä toista, ja sitten kun eron hetki koittaa, tulee tyhjä olo. Siis todella tyhjä olo. Olen kesäkuusta asti elänyt tällä tavoin. Nyt olen taas siinä "tyhjän olon -vaiheessa", mutta tiedän tilanteen helpottuvan parin päivän päästä. Ensimmäiset eron jälkeiset päivät ovat aina vaikeimmat.

Mutta ensi kuussa tilanne muuttuu! Neljän viikon päästä alkaa yhteiselämä irkkumiehen kanssa. Asuntoa on jo rempattu aika paljon, mutta jonkin verran on vielä tekemättä. Tulen lähiviikkoina kertomaan rempan etenemisestä ja luvassa on myös jonkin verran sisustusjuttuja. 

Alla lentotunnelmia ja Irlannin itärannikkoa.
Ps. Huomasitte varmaan, että vaihdoin banneriani. Värit ja kuvat ovat nyt kohdallaan, mutta yritän vähentää rakeisuutta lähipäivinä. Ilmeisesti alkuperäiset kuvat olivat liian pieniä tai sitten en vain tajua blogspotin ihmeellistä maailmaa...


4 kommenttia:

 1. Hei! Voi miten ihana blogi sinulla. Sytyin heti, kun tänne tulin. Alankin innoissani seurailemaan sinun eloasi :--)

  Onpas kurja tilanne sinulla ja miehelläsi. En kyllä voisi kuvitellakaan, miltä tuollainen tilanne tuntuisi. Voimia sinne erossaoloon ♥ Vielä hetken pienen jos jaksat, on edessäsi uusi ihana arkielo! Pian tyhjyys täyttyy. Kaikkea hyvää ja jaksamista sinulle :--)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista sanoistasi! Heti tuli parempi mieli. :)

  VastaaPoista
 3. Päädyin blogiisi Pupulandiaan jättämäsi kommentin kautta. Ihana blogi ja ihania kuvia! Herättelee mukavasti omaa luonto- ja lintukiinnostustani, joka on jäänyt aika pahasti taka-alalle viime vuosina. Koitan muistaa vierailla toistekin. :)

  -Tipe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun viihdyit! Retkeily kannattaa ehdottomasti, sillä ainakin minä saan luonnosta paljon energiaa ja hyvää mieltä. Kevät on myös hyvä aika herätellä luontokiinnostusta uudestaan.

   Tervetuloa uudestaan! :)

   Poista