Metsälintu

perjantai 14. helmikuuta 2014

Cheesy Valentine's Day

Kaiken tuon synkkyyden jälkeen on hyvä hiukan keventää tunnelmaa. Sopivasti sattui ystävänpäivä tälle päivälle, joten ajattelin makeuttaa hieman sinunkin päivääsi kertomalla meidän päivästä. :)


Irlannissa Valentine´s Day on melko iso juttu. Löytyyhän Suomestakin sydänruusukrääsää, mutta täältä sitä vasta löytyykin. Suosituin lahja täällä taitaa olla ruusupuska ja/tai kortti. Oli hupaisaa jonottaa eilen Lidlin kassalla, kun joka toinen asiakas oli keski-ikäinen mies kukkakimppu kädessä. Kävin illalla lenkillä ja silloinkin käveli miehiä ruusujen ja skumppapullojen kanssa vastaan. Söpöö.

Päivän asuksi valikoitui punainen paituli, kuinkas muutenkaan. Paita ja kengät on kirpparilta ja hame dyykattu. Kultaiset lehtikorvikset (näkyvät ehkä vähän huonosti) ovat joululahja herralta.
Aamulla käytiin Dublin Cityssä herran työjuttujen takia ja tarkoitus oli jäädä keskustaan lounaalle, mutta kuinkas kävikään...


Jeee, uusi myrsky saapui! Ihan h-i-r-v-e-ä tuuli ja sade ilmestyi ei mistään ja päätettiin yksimielisesti perua dallailupäivä. Onneksi hymy ei hyydy sateellakaan. :)


Ajoimme takaisin herran kotikylään ja lounaspaikaksi valikoitui pieni Corks-kahvila. Syötiin herkulliset salaatit tunnelmavalaistuksessa. Jälkkäriksi oli vadelmajuustokakkua.Illaksi on luvassa leffan katselua, hyvää punaviiniä kera juustojen, patongin, viinirypäleiden ja suklaan. Aamulla on aikainen herätys, sillä suunnitelmissa on viikonloppuretki Galwayhin. Iiiih, en malta odottaa!

Kun tuo ystävänpäivä-sää nyt on mitä on, niin laitan auringonlaskukuvan eilisillalta. Very cheesy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti