Metsälintu

perjantai 28. helmikuuta 2014

Pieniä löytöjä uuteen kotiin

Ystäväni kirjoitti hyvän postauksen Luontokudelmia-blogiinsa tavarapaljoudesta ja sen vähentämisestä. Aihe on tärkeä ja ajankohtainen meidän kulutusta lietsovassa yhteiskunnassamme. Minä koen päässeni irti tuosta ostohysteriasta, mutta välillä houkutukset (ja tarve?) käyvät liian suureksi ja minäkin sorrun ostamaan. 

Nyt, kun muutto uuteen kotiin alkaa lähestyä, sitä huomaa selaavansa sisustuslehtiä ja vaeltavansa kaupoissa ja kirpputoreilla ajatellen "haluan ton ja ton, oiiii toi hylly sopis niin hyvin makkariin ja toi matto taas eteiseen ja ton keittiöpyyhkeen mä haluun ehdottomasti...". Hannan sisäinen ekoterroristi itkee verta samalla kun Kulutus-Hanna hyppii tasajalkaa innostuksesta. Sisälläni kirpaisee joka kerta, kun joudun ostamaan jotakin uutta kaupasta. Harkitsen jokaista ostosta tarkoin, mutta jos teen ostopäätöksen, yritän ottaa ostoksesta kaiken ilon irti.

Alla olevat löydöt ovat ehkä turhia, mutta en vain voinut vastustaa niiden kauneutta. Lasinalusia tarvitsemme kyllä oikeasti ja nestesaippuan täyttöpullokin tulee tarpeesen, mutta pöllökoriste? 

Mutku pöllö! O,O 

Pöllötrion löysin Tigeristä neljällä eurolla ja tiesin heti kun näin ne, että ne lähtevät mukaan. Nestesaippuapullo on Irlannista ja Orlan Kielyn käsialaa. Orla Kiely on vähän kuin Irlannin Marimekko. Irlannista tarttui myös mukaan lintuaiheiset lasinaluset. Ruusuiset ovat sentään kirpparilta, kaksi euroa yhteensä.

Huomenna mä pääsen kuulkaas telttaretkelle! Jeeee! Porkkala, kevätlinnut, saaristo, tunnelmallinen nuotio, metsät ja pöllöt: Here I come! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti