Metsälintu

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Espanjan auringon alla


Me piipahdimme tosiaan Espanjassa viikko sitten. Alun perin meidän piti käydä Irlannissa Owenin vanhempien luona, mutta päätimmekin sitten tavata kaikki porukalla Espanjassa. Loppupeleissä minunkin vanhempani lähtivät mukaan, joten Lyyralla riitti lulluttajia. :)

Tämä oli varsin toimiva konsepti, sillä isovanhemmat pääsivät näkemään lapsenlastaan, mutta samalla pääsimme nauttimaan auringosta, luontoretkeilystä ja hyvästä ruoasta (viiniä toki unohtamatta!). Koin aika suurtakin ilmastoahdistusta lentämisestä, mutta lentäminen on valitettavasti ainoa tapa nähdä appivanhempia.

Vuokrasimme Rondasta airbnb:n kautta aivan ihanan villan, mistä käsin teimme päiväretkiä lähialueille. Ronda on muuten äärimmäisen idyllinen kaupunki, joka hurmasi minut täysin. Teen Rondasta myöhemmin ihan oman postauksensa, jahka ehdin muokata kaikki kuvat.



Meidän villa, La Casilla del Barrio, Rondassa. 


Villan pihassa kasvoi oliivipuita. Keltahemppojen, mustarastaiden ja mustakottaraisten laulu oli välillä korviahuumaava.



Flamingoja piti tietenkin käydä katsomassa.


Rondan silta Puente Nuevo on kaupungin tunnetuin nähtävyys.


Korkkitammia



Parque Natural de la Sierra de Grazaleman maisemissa.



Miten helppoa olikaan liikkua paikasta toiseen kun ei koko aikaa tarvinnut säätä vauvan haalarin, välikerraston, töppösten, hanskojen ja pipojen kanssa!


Pronssi-iibis Doñanassa.


Lisää kuvia luvassa piakkoin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti