Metsälintu

lauantai 3. helmikuuta 2018

Sneak peek uuteen kotiin


Vatsanpohja on viime aikoina ollut täynnä perhosia. Muutto maaseudulle on ollut äärimmäisen jännittävää ja nyt kun ensimmäinen autollinen tavaraa on siirtynyt uuteen kotiin, alkaa uusi elämänvaihe tuntua konkreettiselta. Varsinainen muuttopäivä on vasta kolmen viikon päästä, mutta sitä ennen siirrämme autolla kaikki sohvaa ja sänkyä pienemmät tavarat. Pientä pintaremonttiakin on näillä näkymin tiedossa, onneksi ei mitään suurempaa. 


Tässä Kuura on ensimmäistä kertaa uuden kodin rannalla. Hauva oli niin innoissaan aavasta järvimaisemasta, että meinasi vetää minut kumoon liukkailla rappusilla. Ainoa tapa saada kuvia oli köyttää hurtta kiinni puuhun hetkeksi. 

Odotan jo kovasti jäiden lähtöä. Mökillä jäidenlähdöstä lähtevä äänispektaakkeli on ollut aina yksi vuoden hienoimmista luontoelämyksistä. Uskomatonta päästä seuraamaan tätä kotoa käsin tästä lähtien.




Itse talosta minulla ei vielä ole kunnon kuvamateriaalia. Pihapiiri on melko idyllinen vanhoine punamullattuine rakennuksineen. Hauska nähdä, mitä kasveja pihasta putkahtaa esiin keväällä.


Tässä näkymä keittiön ikkunasta. <3


Ensimmäisellä käynnillään Kuura mennä vouhotti ylös alas asunnon rappuja kurkkien välillä ikkunoista ulos. Hyvin tuo hauva sinne tulee sopeutumaan.


Muita fiilistelynaiheita viime aikoina ovat olleet keltaiset tulppaanit ja aina vain valoisammat päivät. Kevättä kohti!

4 kommenttia:

  1. Oi, vaikuttaa ihanalta! Kyllä Kuurankin nyt kelpaa, kun on oma ranta ja kaikki. Kovasti onnea ja kaikkea hyvää uuteen kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Kyllä hauvan kelpaa tuolla kuumana kesäpäivänä pulikoida. Toivotaan sinilevättömiä kelejä! :D

      Poista
  2. Onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää ja kevään tullen pääsee tutkimaan kasvimaailmaakin toden teolla. Odotan innolla koti/pihapostauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin sormet jo syyhyävät multatöihin! Tänä kesänä mennään ehkä enemmän ruukkukukka-linjalla ja pohditaan mitkä perennat tuolla pärjäisivät jänö- ja kaurisarmeijoita vastaan. :D

      Poista