Metsälintu

torstai 6. kesäkuuta 2019

Toukotöitä


Toukokuun loppu hujahti huomaamatta ohi mökillä niitto- ja remppatöitä tehden. Taisimme joka päivä aloittaa uuden projektin emmekä luonnollisesti saaneet niistä mitään valmiiksi. Tai no, sain minä tori.fistä hankkimani perennat istutettua maahan, mutta perennapenkki (valtava sellainen) ei ole vielä piiiitkään aikaan valmis. Eikä tarvitsekaan.


Tässä mallaillaan uuden terassin paikkaa.



Juguviikset




Tori.fi on osoittautunut aivan loistavaksi taimien hankkimispaikaksi. Tuntuu hienolta ostaa pikkurahalla kierrätyskasveja ja samalla vaalia vanhoja kasvikantoja. Tällä kertaa mukaan tarttui malvaa, palavaarakkautta, ukonkelloa, auringontähteä ja illakkoa.


Askartelimme humalasalosta kaaren, mutta enpäs muistanut ottaa lopputuloksesta kuvaa. Olen suunnitellut tekeväni omenatarhaan pienen luontopolun, joka alkaisi tästä humalaportista. 


Kuvaaminen jäi sattuneista syistä vähemmälle huomiolle. Olinpa jopa niin kiireinen, että en viiden päivän aikana kertaakaan (!) käyttänyt kiikareita. Tätä ornitologia kyllä hieman hävettää, mutta yritän juhannuksena korjata tilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti