Metsälintu

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Puistossa ilta viilenee

...Pete lämpimikseen hyppelee... :D En voinut vastustaa. Anssi Kelan Puistossa on soinut koko päivän päässäni ja nyt se varmasti soi sinunkin korviesi välissä. Olepa hyvä.

Puistobiisin innoittamana päätin näyttää otoksia Rennesin puistosta, Parc du Thaborista, joka on ränkattu yhdeksi Ranskan hienoimmista puistoista. Saavuimme paikalle hetkeä ennen auringonlaskua, kun oli jo alkanut hämärtää.
Puisto oli kaunis näin loppusyksystä, mutta voin vain kuvitella. miten upealta se näyttää kukkaisaikaan ja keväällä.Retken päätteeksi herkuttelin erinomaisella omensiiderillä sekä tomaattijuusto-crepesillä. Taisi olla Ranskan reissun paras annos! Täkäläisissä crepeseissä käytetään jotakin tummaa jauhoa, joka antoi lätylle ihanan täyteläisen vivahteen. Namnamnam... 


Jälkkäriksi kävin suklaapuodissa kuolaamassa toinen toistaan kauniimpien suklaiden perään, mutta en sortunut kiusaukseen. Sen sijaan ostin sieltä Owenille syntisiä tuliaisia.

2 kommenttia:

  1. siis hitto sunkaa :DDD mä olin JUST saanu vissiin eilen ton biisin pois mun päästä. toissaviikolla myös laulettiin sitä yövuorossa miespuolisen työkaverin kanssa, mä vedin kelan osuudet ja se alexandran :')))

    VastaaPoista