Metsälintu

lauantai 22. marraskuuta 2014

Arkisia kuulumisia


Suomenlinnan talvilintulaskennan jälkeisenä päivänä menime serkkuni synttäripirskeisiin seurustelemaan ja syömään erinomaista ruokaa. Päivä oli kaikin tavoin ihana, niin täynnä valoa ja kauniita värejä ja iloisia tapahtumia.Owen ei ole linssilude-tyyppiä. ;) 


Veimme Lilyn samalla lenkille. Neiti oli niiiiiin iloinen nähdessään meidät! Ja me olimme vielä iloisempia kuullesamme, että saamme Lilyn taas hoitoon hiihtolomalla.


Laajasalon maisemia


Synttäripirskeillä korkkasimme vuoden ensimmäiset kotitekoiset siiderit. Aloitimme Tervamäen alamäestä (koska sen maku ei kuulemma ole niin hienostunut) ja etenime Tervamäen parempaan. Hmmmm. Sanotaanko näin, että olen maistanut parempiakin siidereitä. x)


Tähdenlento, eiku lentokone.


Seuraavana maanantaina minä suuntasin uudelle työpaikalle. Kävi nimittäin niin, että se työhaastattelu, mistä mainitsin joskus aikaisemmin, meni oikein hyvin ja sain paikan! Nyt minä piirtelen kahdeksan tuntia päivässä biologia-aiheisia kuvia ja natin siitä ihan täysillä! Uskomatonta, että piirrustustaidon ja biologisen osaamisen voi yhdistää näin hauskalla tavalla ja saada vielä palkkaakin siitä! :DKeskeneräinen kloroplasti

2 kommenttia:

  1. Vau! Onnea työpaikasta, kuulostaa ihan unelmalta tuolaiselle jolla pysyy kynä kädessä ja teemakin on lähellä sydäntä. Kiva kuulla. :)

    VastaaPoista
  2. oooon niiiiiin onnellinen sun ja o:n puolesta!! halkeen <3

    VastaaPoista