Metsälintu

torstai 18. syyskuuta 2014

Se ilta oli kaunisSe oli yksi niistä illoista, kun kummallakaan ei ole kiire minnekään. Laskeva aurinko oli lämmin, vaikka ilta tuntui jo viileältä. Olin metsänreunassa kuvaamassa, kun olkapäätä alkoi kutittaa - hyttynenhän se siellä nauttimassa illallista! Ja minä kun luulin, että jätin kaikki hyttyset taakseni Lappiin, mutta mitä vielä. Syyshyttysiä oli lopulta ympärilläni niin paljon, että joudun pakenemaan paikalta. Laskin illalla olkapäiltä ja käsivarsilta viisi puremaa. Murrr.

Paketoitu kotitalokin näytti suorastan kauniilta ilta-auringossa. Ukot maalasivat eilen parvekkeen kattoa, joten jotain edistystä tuntuu tapahtuvan. Saisivat kuitenkin jo poistaa nuo masentavat muovit. Haluan juoda aamukahvini auringonpaisteessa, parvekkeella, viltteihin kääriytyneenä.

2 kommenttia:

 1. Oo, ihanaa, olet ihana! Tuli niiiiin hyvä mieli näistä väreistä ja valosta. Juuri jotain tällaista tarvitsinkin tähän alakuloiseen päivään.

  ps. syyshyttyset tuli kaipalemaan sinua takaisin Lappiin...;>
  pps. Kaameus kun tekisi NIIN mieli katsomaan syksyä Lappiin, kun en kesälläkään sinne päässyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla, että kuvani piristivät päivääsi. :) Ensi vuonna toteutan haaveni ja lähden ruskaretkelle Lappiin. Toivottavasti sinäkin pääset sinne kohta!

   Poista