Metsälintu

tiistai 2. syyskuuta 2014

Pesänrakennusvietti

Siitä asti, kun palasin Lapista ja astuin kotiovesta sisään minua on vaivannut kauhea sisustusvimma. Olen ehtinyt asua uudessa kodissamme vasta reilun kuukauden ja sisustaminen jäi vähän kesken ennen lähtöäni. Vaatekappi ja suurempi sänky ovat nyt ykkösinä toivelistalla. Lähiviikkoina tilanteen pitäisi onneksi korjaantua. Nukkuminen 60 cm levyisellä alueella irlantilaisen "kuumavesipullon" vieressä tunkkaisessa remonttitalossa ei vaan ole kiva yhdistelmä... 

Vaatekappia ja uutta sänkyä odotellessa kävimme Hietsun kirpparilla etsimässä säilytyslaatikoita ja Owenille kuteita. Tuolle miehelle on sitten helppo löytää paitoja! Puolessa tunnissa oli kasa t-paitoja ja villapaitoja hankittu, säilytyslaatikot jäivät löytämättä.

Päivän asu oli astetta elegantimpi kuin edellispäivän hippiasu.

Tori.fi ja Kierrätyskeskus ovat muuten loistopaikkoja! Torista olemme kahden viime päivän aikana löytäneet pyykkikorin ja kenkätelineen, Kierrätyskeskuksesta taas huippuhyvän pyörän! Pyörä nimettiin saman tien "Speedyksi" ja se on aivan ihana!! Ensimmäistä kertaa voin tehdä 40 km päivittäisiä pyöräkeikkoja luennoille ja töihin ilman, että on ihan naatti huonon pyörän takia. Matka kampukselle kesti vain 50 min., eli saman verran kuin julkisilla! 
Ou jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti