Metsälintu

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sisustusjuttuja


Moih! Täällä on pari viimeistä päivää ollut ihana hässäkkä päällä. Olen pyöräillyt paikasta toiseen, nähnyt ystäviä, graduillut, opastanut, siivonnut, sisustanut, leiponut ja syönyt runsaasti. Rakastan sitä tunnetta, kun on paljon tekemistä ja päivät tuntuvat kulkevan omalla painollaan. On ihan parasta nähdä ystäviä, joita ei ole nähnyt kuukausiin tai vuoteen (!) ja sitten käydä läpi kaikki kuulumiset ja tulevaisuuden suunnitelmat. Olen viime aikoina pohdiskellut paljon tuevaisuuttani ja sitä mitä minä oikeasti haluan tehdä isona. Toistaiseksi en ole osannut tehdä päätöksiä ja se osittain ahdistaa ja osittain on aika vapauttavaa, kun kaikki ovet ovat auki.

Kävin perjantaina Habitare-messuilla hakemassa inspiraatiota sisustukseen. Jonkin verran sitä sieltä löysin, mutta olin ehkä hieman pettynyt messujen antiin. Halleissa oli paljon tyhjää tilaa, tylsiä yhtiöständejä ja aika vähän mitään konkreettista, josta saada ideoita.Nuo "knipsuttimet", joihin voi helposti vaihtaa kuvaa tilanteen ja mielialan mukaan, olivat hyvä idea. Luontoaiheiset kuvatkin kolahtivat. :) Näitä myy Destiny-niminen yritys.Messuilla syntyi ajatus tällaisesta "seurustelunurkkauksesta", jonka voisi valmistaa kierrätysmateriaaleista DIY-hengessä. Laudanpätkistä/vanhasta arkusta/pöydästä/kaapista saisi tehtyä alustan, johon ostaisi patjan, jonka sitten päällystäisi kankaalla ja möyhentäisi tyynyillä. Hmmm. Voisi onnistuakin.


Eilen vietimme päivän ikeassa ja hankimme asuntoon pysyvän vaatekaapin. Olin yrittänyt löytää käytettyjä vaatekaappeja netistä ja kierrätyskeskuksesta, mutta tajusin, että käytettyjä kaappeja on suorastaan mahdotonta purkaa, kasata, kuskata ja koota uudestaan uudessa kodissa. Jouduimme siis ostamaan uudet (hienot!!!) kaapit, jotka jäävät asuntoon pysyvästi. Asunnon omistaja (vaarini) lupasi maksaa kaapit, joten diili kuulosti hyvältä. :) Ikea-kaappien kasaus on kyllä kuin aikuisten lego, aika hauskaa oikeastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti