Metsälintu

tiistai 23. syyskuuta 2014

Just another luontoretki

Tässäpä kuvia kesän viimeiseltä (?) illalta, kun lämpötila vielä nousi +18 asteeeen ja aurinko paistoi. Ei laisinkaan, minä otan kylmän viiman, sateen ja tuulen avosylin vastaan. Eilisessä sademyräkässä iski kunnon Irlannin-kaipuu (etenkin Owenilla), enkä malta odottaa joulukuuta ja tulevaa Irlanninreissua!

Sieniä puskee vähän kaikkialta. Minähän olen sellainen tapaus, että tykkään kyllä noukkia sieniä hirvikärpästen seurassa, mutta niiden syöminen tökkii. Siis sienten.
Joku pistiäinen oli tehnyt kauniita äkämiä haavanlehteen. Kynsilakka mätsäsi niihin hyvin. :D


Tämä ei ole piilomainontaa. Kapusin lintutorniin ja tämä oli melkein ensimmäin asia, mikä pisti silmään. En ole koskaan maistanut Happy Joeta, mutta olen kuullut, että se olisi hyvää? Se vaikuttaa olevan hipsterien suosiossa, joten oletan, että tornissakin oli hipsteri viettänyt iltaa ja kuunnellut yöpyvien valkkareiden kaakatusta.


Katselimme tornista lintuja reilut kaksi ja puoli tuntia: tuloksena pikku-uikku ja nuori muuttohaukka. Paikalla pyöri toista sataa kottaraista ja yritimme vimmatusti etsiä joukosta punakottaraista, joka oli joitakin päiviä aiemmin pyörinyt Suomenojalla. Ei onnistanut tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti