Metsälintu

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pupujussit tupareissa


Löysin kirpparilta aivan ihanan marimekon mekkosen. Syksyisen oranssi jänöprintti mustaa taustaa vasten toimii mainiosti. Rusetti eksyi mukaan asuun, koska minun oli tarkoitus (edes etäisesti) muistuttaa mymmeliä. Menimme nimittäin tupareihin, joissa oli muumi-teema. Rusetin lisäksi nuttura ja kengät noudattivat mymmeli-lookia, mutta muuten mentiin kyllä Hanna-tyylillä.


Pupujen kaverina piti tietysti olla porkkanakorvikset! Takana näkyvä puisto on muutenkin pupujen paratiisi. Illan hämärtyessä rusakot ja kanit kömpivät esiin puskista ja lähtevät laiduntamaan sumun verhoamalle nurmikolle.

Tuparit olivat oikein viehättävät! Kiitos vielä nuuskamuikkuselle ja muumimammalle upeista tarjoiluista ja vieraanvaraisuudesta! Oli karjalanpiirakoita, rouskuleipäsiä, couscous-salaattia, perunasalaattia, karhupaistia (vegenä en tätä maistanut, mutta Owen sanoi, että liha oli maukasta), mustikkakukkoa, jäätelöä... ja tietysti ihanan kirpsakkaa puolukkaboolia (namnamnam).

Tämä sunnuntai vietetään melko rennosti kotona löllien. Käydään ruokakaupassa ja silleen, ehkä pikaisella linturetkellä Laajalahdella illansuussa. Minulla on ihan lauantaifiilis, kun tupareiden lisäksi olin koko päivän töissä. Onneksi maanantaina ei kalenterissa ole yhtään merkintöjä = otan itseäni niskasta kiinni ja jatkan gradun kirjoittamista.

6 kommenttia:

  1. Tosiaankin aivan ihana mekkonen! Oikea syksyn neito (ja miksei mymmelikin) :--) Sun vaatteet on kyllä kerrassaan ihania.

    VastaaPoista
  2. sä olet niin kaunis Hanna. varsinkin tossa ekassa kuvassa, kun hymyilet :) oon kauheen tunteellisella päällä just nyt, enkä malta oottaa keskiviikkoa. pus!

    VastaaPoista