Metsälintu

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Messuilla

Käytiin tänään ystävän kanssa Helsinki Retro & Vintage Design Expossa ihmettelemässä värikkäitä kippoja ja kappoja ja vaatteita. Mukaan tarttui kasa postikortteja, joista aion tehdä jääkaappitaidetta lähitulevaisuudessa. Tapahtumassa oli hirveästi katseltavaa, mutta hintataso oli turhan korkea ja sisäänpääsylipun hinta (10€) suorastaan törkeä. 


Jostain syystä päädyn aina laittamaan punaisen minihameeni vintage-retro-tapahtumiin. :) Se ei koskaan petä.Nyt on minihame on vaihtunut maastohousuihin ja korkkarit vaelluskenkiin. Reppu on pakattu, olen valmis lähtöön. Pöllöretki alkakoon!

2 kommenttia:

  1. Olipa ihana värikimara! Tuolla olisi ollut hauskaa kierrellä, mutta tosiaan 10 euroa tuntuu kyllä kovalta hinnalta jos ostettavat tavaratkin ovat hinnakkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, 10 euroa vähän kirpaisi. Syksyisin kaapelitehtaalla järjestettävä Design Market (Helsinki Design Weekin ehkäpä suosituin tapahtuma) on enemmän minun makuuni. Sieltä löytyy vieri vierestä vintagea, retroa ja vanhaa ja uutta designia. Sisäänpääsy on ilmainen ja tapahtuma on uskomattoman eloisa ja monipuolinen.

      Poista