Metsälintu

torstai 31. toukokuuta 2018

Täysiaikainen

Vauva on nyt täysiaikainen! Tänään poksahti 38. raskausviikko (37+0) käyntiin ja laskettuun aikaan on jäljellä kolme viikkoa. Periaatteessa vauva voi syntyä huomenna tai viimeistään viiden viikon päästä. Jännää! Täällä odotetaan jo malttamattomina, että päästään tutustumaan pieneen nyyttiin. Toisaalta neiti voi minun puolestani hengailla vatsan sisällä vielä parikin viikkoa, ei tässä mikään kiire ole. :)

Vointi on edelleen pysynyt hyvänä ja olen välillä pelottavankin energinen. Kaikkialla toitotetaan, että viimeisillään raskaana olevan äidin pitäisi levätä aina kun voi. Minä sen sijaan täytän kalenteriani hauskoilla riennoilla ja pörrään milloin ulkona pihahommissa ja milloin sisällä siivous-, kokkaus- ja sisustusaskareiden parissa. Kuuran lenkitykset hoituvat nyt jopa helpommin kuin vajaa kuukausi taaksepäin.

Kuulostelen jatkuvasti kroppaani, josko se antaisi mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä. Supistukset loistavat poissaolollaan, mutta pientä menkkamaista jomotusta on välillä havaittavissa. Vauva tuntuu laskeutuneen viime päivinä melko alas (pää tökkii mukavasti virtsarakkoa ja peräsuolta), mutta en usko, että kiinnittymistä on vielä tapahtunut. Tällä hetkellä neiti kasvaa tismalleen keskikäyrillä ja painoa neitokaisella on kolmisen kiloa. Vatsasta on tullut oikein soma pallo. <3

6 kommenttia:

  1. Onnea loppuajan odotukseen! voi sitä ihanuutta kun saat tuon pikkuisen syliisi.

    VastaaPoista
  2. Oi sinua hehkuvaista! Mahtavaa, että olet voinut hyvin ja raskaus on edennyt hyvin loppusuoralle. Lempeitä hetkiä - pian hän on sylissänne!

    VastaaPoista
  3. Apua, miten ihania kuvia! :) Päädyin tänne fiilistelemään sun viime kevättä, koska tosiaan itsellä lähes sama vaihe odotuksessa koittaa tänä keväänä. <3 Itsekin olisi kiva kirjoittaa aiheesta ja kaivaa uinuksissa ollut blogini taas esiin.

    VastaaPoista