Metsälintu

perjantai 18. toukokuuta 2018

Pieni retkipäivä


Äitienpäivän aamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä - jo klo 6 oli lähes 15 astetta lämmintä! Ja kyllä, olimme hereillä jo ennen kuutta vapaapäivänäkin. ;) Aamut ovat ehdottomasti päivän parhaimpia hetkiä, varsinkin näissä maisemissa. 

Menin juomaan aamukaffet laiturille. Kettutyttö toivotti hyvää äitienpäivää potkimalla napakasti kylkiluihin ja minä puolestani lähetin mammalle elektroniset äitienpäiväonnittelut.Sitten hyppäsimme autoon ja kurvasimme Linloon,  joka on metsäinen saari Porkkalan lähettyvillä. Tästä paikasta olin kuullut paljon hyvää ja nyt oli vihdoin sopiva hetki käydä itse paikalla. Tavoitteena oli kuulla kevään ensimmäinen pikkusieppo ja/tai idänuunilintu. Noh, kumpaakaan ei näkynyt tai kuulunut, mutta maisemat olivat kohdallaan!


Linlon maisemat olivat virkistävän vaihtelevat - synkkä kuusikko, aurinkoinen rantalepikko, avoimet kalliot ja ruovikot vuorottelivat sulassa sovussa. Teimme lyhyehkön n. 3 km lenkin, mikä oli juuri sopivasti lyllertävälle pingviinimammalle


Pienen retkipäivän päätimme vanhempieni luokse kakkukahveille ja poikkesimme samalla Matinkylän rannalla. Ilmeisesti kaikilla espoolaisilla oli sinä helteisenä päivänä ollut sama suunnitelma, koska väkeä oli ihan pipona! Retkigrillien makkarankäry sekoittui aurinkorasvan tuoksuun ja kaikki vastaantulijat olivat yhtä aurinkoista hymyä. 

Se ois kesä nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti