Metsälintu

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Perhosia vatsassaHiphei! Nyt on lentoliput Israeliin varattu ja kahden kuukauden countdown alkanut. Syys-lokakuussa vietämme kaksi viikkoa Israelissa retkeillen ja kuvaten. Meikäläiselle uusia lintulajeja on luvassa ainakin puolisen sataa, ja toivon myös näkeväni monia jänniä nisäkkäitä, kasveja, matelijoita, öttiäisiä ja tietenkin henkeäsalpaavia aavikkomaisemia. Viime päivät ovat kuluneet googlettamalla "Israel nature", "mammals of Israel" ja "hiking in Israel". Varasimme Eilatista Airbnb:n kautta majoituksen viikoksi, toinen viikko olisi tarkoitus yöpyä beduiinileireillä pohjoisempana. 

Meistä ei kumpikaan malttaisia odottaa kahta kuukautta, joten toivottavasti loppukesä hurahtaisi nopeasti ohi. :D


Toisaalta kesän loppuminen tarkoittaa kesäduunin loppumista, joka taas ei tunnu yhtään mukavalta ajatukselta. Pääsisinpä tekemään näitä luonto-opastus hommia joskus kokopäiväisesti.Lopuksi näytän vielä kuvan kotilosta, joka halusi hieroa tuttavuutta kanssani eilisiltana. Olin nimittäin syömässä salaattia, kun huomasin sen surffailemassa lautasen reunaa. Seuraavalla kerralla pesen kyllä salaatit tarkkaan ettei suuhun vain päädy narskuvia yllätyksiä!


2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa. Toivottavasti tulee hyvä reissu ja kaikki menee hyvin. Onkohan siellä kovin lämmintä parin kuukauden päästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siellä on kuulemma päivällä päälle 20 astetta, joten juuri sopivasti. Aamuisin voi aavikolla olla takki ja kaulaliina tarpeen. Tällä hetkellä Eilatissa on yli 40 asteen helteet, huhhuh!

      Poista