Metsälintu

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mökki kukoistaa


Vaikka olinkin väsyneempi mökiltä lähtiessä kuin sinne tullessa (kiitos Sinin ja Trivial Pursuitin ;D) antoi reissu jälleen kerran henkisiä voimavaroja. Olen käynyt aika monella mökillä elämäni aikana, mutta rehellisesti sanottuna, on omalta mökiltä avautuva järvimaisema kaikkein upein.


Mökkirinne oli täynnä metsämansikoita ja mustikoita! Kerättiin aamuisin kipot täyteen marjoja ja syötiin jogurtin, hiutaleiden, pähkinöiden ja lehmushunajan kanssa. Omnomnom. Marjoja riitti pakkaseenkin asti, mutta täytyy käydä poimimassa lisää lähiaikoina ennen kuin rastaat ennättävät paikalle.Mökillä kukkii aina. Tätini on fiksuna ihmisenä istuttanut sinne kasveja, jotka kukkivat eri aikoina tai läpi kesän. 
Erivärisiä ruiskaunokkeja <3


The perfect päivänkakkara


Metsäapilat ovat kauneimmillaan näihin aikoihin.
KimalaiskuoriainenKuparikuoriainen


Sunnuntai-iltana saunottiin ja pelattiin kaksi erää Trivial Pursuitia. Viisi tuntiahan pelaamisessa meni, mutta oli mahtavaa seurata ikkunan takaa pimenevää iltaa takkatulen rätistessä ja suomipopin soidessa.

2 kommenttia:

  1. Moikka Hanna, ajattelin nyt jättää tänne kommentin, kun olen jo monta kuukautta seuraillut ihanaa blogiasi! Löysin jutut joulukortin vinkistä ja jäin koukkuun. :) Kuvat ja luontojutut ovat tosi hienoja! Seurasaaressa käydessä koitimme minä ja Henrikin monta tuntia vilkuilla pöllöjen perään, mutta ketään ei näkynyt! :D Aurinkoista kesää! t. Annina Wuokko (ja terveisiä koko perheeltä myös)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihanaa, kun jätit kommentin! :D Seurasaaressa kannattaa nyt käydä etsimässä sarvipöllön poikasia, siellä on kuulemma yksi pari pesinyt tänä kesänä. Aurinkoista kesän jatkoa teille kaikille!

      Poista