Metsälintu

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lammasretkellä
Vaikka minulla ei varsinaista kesälomaa olekaan, tuntuu välillä siltä, että tässä ollaan oltu lomalla jo reilun kuukauden verran. Se on mahtava tunne, kun voi mukavan työpäivän jälkeen pyöräillä kotiin ja vain olla. Toisin sanoen ei tarvitse vääntää gradua tai lukea tentteihin. Voi kaikessa rauhassa kastella kasvit, mutustella ensimmäisiä kypsiä kirsikkatompsuja ja käydä pikkuretkillä lähialueilla.

Viikonloppuisin olemme lähinnä mökkeilleet, mutta viime sunnuntaina tein Sinin kanssa retken Vanhankaupunginlahdelle. Pakkasimme piknik-eväät laukkuun ja menimme pitkoksia pitkin Kuusiluotoon rapsuttamaan lampaita. Kotiseuturetkeilyä parhaimmillaan! Lampaat oli muuten tosi härskejä. Ne kaiveli repusta viinirypäleitä ja ruissipsejä ja olisivat varmasti juoneet siiderinikin ellen oli pysäyttänyt niitä ja töninyt pois.

Lauantaina lähdetään Sinin kanssa pariksi päiväksi mökille. Kauhea hinku jo päästä kuuntelemaan hiljaisuutta ja nuuhkuttelemaan metsää. Ja tietysti grillamaan tofunakkeja ja herkutteleaan oman maan ensimmäisillä potuilla!

Ps. Eiks Sinin käärmetatska oo hieno? :D

3 kommenttia: