Metsälintu

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hehku
Kun päivisin on ollut niin kuuma, päätimme työskennellä keskiyöllä. Ja kyllä kannatti. On ollut mieletöntä tehdä suotutkimusta tyynessä ja hiljaisessa kesäyössä. Noh, hiljaisessa ja hiljaisessa, itiköiden ininää ei lasketa. ;) Näitä kuvia tulen varmasti kaihoisasti selaamaan talven pimeinä hetkinä.

Sanon sen taas: Lappi on sydäntäraastavan kaunis.

2 kommenttia:

 1. Aivan upean näköistä.
  Suot on ylipäätään minulle ihan hurjan tärkeitä paikkoja. Missään ei ole ollut niin hyvä hengittää ja ladata itseensä uutta energiaa, kuin suon keskellä. Erityisesti joskus kun on ollut vaikeita fiiliksiä, huomasin suon auttavan niihin tuntemuksiin todella hyvällä tavalla. Jotenkin suolla pystyy uudistaa ajatuksia ja sieltä tulee keveimmin mielin takaisin. Alkukodissa käydessä oonkin usein käveleskelyn lomassa ihan vain istunut keskellä suota, pitkospuilla, mahtavassa hiljaisuudessa, kun voi kuulla vain satunnaisia lintujen ääniä ja nauttia tuulesta. Jotenkin suolle on aina välillä päästävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä. Mikä parasta, suo on rauhoittumisen paikka minä vuodenaikana tahansa, jopa talvella. Yleensäkin avarat paikat ovat rauhoittavia ja niissä mieli lepää ja virkistyy.

   Poista