Metsälintu

perjantai 2. toukokuuta 2014

Wappuilua

Vappuaattona suuntasimme katsomaan Mantan lakitusta. Ihmisvilinä oli melkoinen ja hetkittäin iski melkein klaustrofobia. Selvisime kuitenkin hengissä ja jatkoimme maktaa Senaatintorille. Törmäsin siellä kahteen entiseen naapuriini! Aika hyvä sattuma ottaen huomioon, että paikalla oli kymmeniä tuhansia ihmisiä.Näytän aika juopolta viinipullo kädessä, mutta voin vakuuttaa, että pullo sisälsi vain kotitekoista simaa. ;)

Mantan lakituksen jälkeen painelimme Luonnontieteelliseen keskusmuseoon katsomaan päivän varsinaista lakitusta, nimittäin Hirven Lakitusta. Tämä ratkiriemukas biologien perinne on jatkunut jo vuodesta nakki ja muusi. 
Ripulinvärinen hirvi sai iki-ihanan siittiöhatun päähänsä raivokkaiden suosionosoitusten saattelemana.

Vappupäivän vietimme perinteisen kaivarikierroksen merkeissä.Sää oli ihan ok, kunnes rupesi tihuttamaan. Sinnittelimme vajaan tunnin sateenvarjon alla skumppaa juoden ja pienessä hiprakassa hihitellen. Sitten olin niin jäässä ettei auttanut muu kuin lähteä rivakkaan puolijuoksuun Kamppia kohti. 

Räpsäsin muutaman kuvan pullaselkälokeista ennen kuin lähdimme. Kauniita otuksia.Saimme ihania vieraita kotiin vappupäivälliselle. Piirakoita, perunasalaattia, munkkeja, kakkua ja kermavaahtoa tuli syötyä räjähdyspisteeseen saakka. Ensi vuonna uudestaan!


Toivottavasti kaikilla oli riemukas vappu! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti