Metsälintu

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Suorittaja

Ahdistava, tylsä ja rasittava viikko lähenee vihdoinkin loppuaan. Olen taas ollut kympintyttösuorittaja ja käynyt töissä, päntännyt 750 sivun kirjatenttiin ja rempannut asunnon lattioita. Tänään istuessani ruuhkabussissa matkalla kotiin meinasi tulla itku. Olin niin poikki. Nyt on jo parempi olo, kun on vatsa täynnä marjoja ja rahkaa eikä tarvitse lukea tiiliskivikirjaa.

Tälle viikolle mahtui onneksi ihaniakin uutisia: reilun viikon päästä herra muuttaa vihdoinkin Suomeen! Eikä sitä ole odotettu kuin kymmenen kuukautta...

Ennen herran tuloa olisi tarkoitus saada asunto edustuskuntoon ja viimeiset remppapölyt pyyhittyä pois. Tällä hetkellä siellä näyttää tältä:


Löysin tuon kuvassa näkyvän sohvan Matinkylän itsepalvelukirppikseltä 60 eurolla!! Oli ihan uuden veroinen ja olen täysin rakastunut siihen. :)


Kaikki pinnat, ovet mukaan luettuna, on saatu maalattua.


Ja nyt on tosiaan lattian vuoro. 60-luvulta peräisin oleva parketti oli aika heikossa hapessa, joten uusi laminaattilattia tulee tarpeeseen. Artekin tuolini on jo löytänyt uuteen kotiin.


Yllä yhden illan työ. Keittiössä on nyt komia lattia!


Muutenkin keittiö näyttää jo melko kivalta. Liesituuletin ja pieni hyllykkö on asennettu paikoilleen ja työtasot uusittu. Silmäkin on tottunut karmeisiin kaappeihin. :)

Suorittaja-Hanna jatkaa suorittamistaan vielä sen verran, että lähtee viettämään perjantai-iltaa asunnon olohuoneeseen lattianteon merkeissä. 

1 kommentti:

  1. Ihana kämppä, ja kiva kuulla että odottamisesi vihdoinkin loppuu! Tsemppiä remppaamiseen! :)

    VastaaPoista