Metsälintu

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Puutarhaa ja bussirunoutta

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha kylpi eilen auringonvalossa. Kasveja putkahtaa esiin joka päivä. Västäräkkejäkin ruokaili nurmikolla yhden piknikseurueen kanssa. Minä söin eväitä puutarhan penkillä ja tarkkailin laulavaa peippoa, joka rinta pörhöllään pisti parastaan. Sitten olikin aika mennä sisäpuutarhaan opastamaan insinööriryhmää. :)

Istuin ruuhkabussissa kotiinpaluumatkalla, kun kanssamatkustaja tökkäsi eteeni lapun, johon oli raapustettu runo. Kävi ilmi, että joku ihana henkilö oli kirjoittanut runon ja jättänyt sen bussin ikkunaan, josta myöhempi matkustaja löysi sen. Runo lähti kiertämään bussimatkustajien kasken ja sai ihmiset hymyilemään. Kiitos tuntematon runoilija!


Tänään olen menossa sellaiseen paikkaan, mistä olen unelmoinut jo kauan: ravintola Farangiin. En ole koskaan käynyt oikeasti hienossa ravintolassa syömässä, mikä on aika ihmeellistä ottaen huomioon, että ruoka on suuri intohimoni. Vanhempani lupasivat viedä minut hienoon ravintolaan, kun valmistun kandidaatiksi. Kuukausi sitten meikäläisestä sitten tuli luonnontieteiden kandidaatti ja nyt pääsen juhlistamaan sitä huippuravintolassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti