Metsälintu

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Rintamalotta - look

Löysin eilen kirpputorilta upean kevättakin vitosella. Takki on kotitekoinen, joten kellään muulla ei varmasti ole samanlaista. :) Takki huokuu ajatonta vintage henkeä, mutta myös rintamalottien sota-aikaa.En jaksanut enää ottaa kankeita asukuvia, vaan päätin vähän revitellä. 
Alla näkyvät nätit kukkakorvikset ovat jenkeistä tehty kirpparilöytö. Mamma osti ne sieltä itselleen pari vuotta sitten, mutta tytär taisi taas omia ne... ;)
2 kommenttia:

 1. Huh että olet niin sievä ja kaunis. Tuo kampauskin on ihastuttava. Ja takkilöytö tietenkin. Parhaita ovat nuo hyppykuvat! Sellaisista hassutteluista pidän kovasti.

  Ihastuttavia kuvia olet tänne päivitellyt, enkä ole edes kommentia ehtinyt jättämään. Varsinkin nuo sinun luontokuvat ovat jotakin niin kaunista. Haluaisin itsekin niin paljon kuvailla luontoa ja sen ihmeitä, olen ennen niin tehnytkin, mutta mutta... Lapsen kanssa se tuntuu olevan joskus mahdotonta. Varsinkin kärsimättömän lapsen kanssa, joka viihtyy vain korkeintaan minuutin paikoillaan :--D

  Kaunista kevätviikkoa sinulle Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Voisit kokeilla yhdistää lapsen kanssa hääräilyn ja luontokuvauksen ottamalla Toivosta kuvia luonnosta. Uskon, että saisit upeita ja herkkiä otoksia aikaiseksi.

   Aurinkoista viikkoa sinullekin!

   Poista