Metsälintu

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kaaoksen keskeltä päivää

Olen täysin rakastunut tähän uuteen kotiin, vaikka täällä vallitseekin täydellinen kaaos. Perjantai kului pahvilaatikoita, laukkuja ja huonekaluja siirtäessä ensin vanhasta kodista autoon --> ulos autosta hissiin --> hissillä viidenteen kerrokseen. Onneksi meitä oli neljä henkeä paiskimassa töitä ja liukuhihna-menetelmällä homma sujui suhteellisen nohevasti.
Kun kaikki kamat oli saatu siirrettyä, oli aika juhlistaa pullollisella kuohuvaa! 


Ensimmäisten joukossa kaivoin esille mummin vanhan pöytäliinan keittiöön. Ah, mitkä värit!Keittiöstä on kaunis näkymä, joka tosin muuttuu lehteväksi lähiviikkojen aikana.


Aamuaurinkofiilistelyä partsilla.


Kukkia piti heti käydä ostamassa.


Pöllöjuliste odottaa ripustamista.

Meidän viikonloppuumme on muuttorumban lisäksi mahtunut paljon shoppailua ja retkeilyä. Kävimme tänään aamulla Vantaan Pitkäjärvellä opastetulla linturetkellä (minä olin oppaan roolissa) ja sieltä jatkoimme Herttoniemen pihakirppikselle. Löysimme vedenkeittimen, verhot, pöytäliinan ja minulle knallihatun yhteensä 11 eurolla! Kyllä nyt on helppo hymyillä. :)


4 kommenttia:

  1. Onpa sulla todella kaunis blogi! Nyt vasta perehdyin tarkemmin sen jälkeen kuin haasteen annoit :) Yritän vastailla haasteeseen tänään.

    VastaaPoista