Metsälintu

torstai 28. tammikuuta 2016

Hääpaikka löytyi!Porvoon Bosgård näytti nettikuvien perusteella paratiisilta. Satoja hääpaikkoja kolunneena en voinut olla pelkäämättä, että noin täydellisen näköisellä paikalla olisi jossain koira haudattuna. Lähinnä pelkäsin suolaista hintaa. Otimme Bosgårdiin yhteyttä ja sovimme paikan päälle treffit eräänä tihkusateisena ja harmaana päivänä.

Kun käännyimme loskaisesta risteyksestä Bosgårdintielle, ilmestyi heti oikealle puolelle ylväs näky - ihka oikeata ikimetsää kelohonkineen ja lahopuineen! Siellä saisi varmaan otettua jännittäviä hääpotretteja.... Kurvasimme Bosgårdin pihaan ja saimme lämpimän vastaanoton kokilta ja Ollilta, Bosgårdin häävastaavalta. Kävimme kurkkaamassa navettaa. Tsiisus, se oli täydellinen! Jatkoimme alas delikahvilaan, jossa saimme pienet maistiaiset talon herkuista. Törkeen hyvää, niin kuin arvata saattaa.

Helpotus oli suuri, kun lähdimme selvittämään Ollin kanssa hääjuhlien kuluja. Koko paketti ruokineen, juomineen, tiloineen ja tarjoilijoineen olisi juuri ja juuri budjettimme ylärajoilla. Kävimme vielä lopuksi pihapiirissä etsimässä mahdollista vihkipaikkaa. Pihalla kauniisti kaartuva 500-vuotias tammi näytti sopivan tehtävään paremmin kuin hyvin.

Huh, tulipas hehkutettua paikkaa, mutta nämä ovat fiilikset, jotka paikasta jäivät. Virallinen varaus tehdään heti, kun hotellikuviot ovat selvinneet. Ja sitten vaan odottamaan kesäkuuta 2017!

8 kommenttia:

 1. Hyvä kun paikka löytyi. Ajoissa olette liikkeellä. Hyvä niin. Toivottavasti kesäkuussa 2017 on myö kaunis päivä kun häätilaisuus on.
  Kaikkea hyvää häiden järjestelyyn ja tuleviin häihin. Onneksi olkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, poutasää ja väh. + 15 astetta on jo laitettu tilaukseen. Hyttysiä saisi olla korkeintaan maltillisesti. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3<3<3 Nyt päästään pinguseni suunnittelemaan koristeluja oikein toden teolla! ;D

   Poista
 3. Onnea teille jo nyt :-)
  Hyvä paikka tuo hyvät fiilikset - siitä on hyvä lähteä :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että löysitte paikan! Kuulostaa ihan täydelliseltä teille! 😊

  VastaaPoista