Metsälintu

tiistai 5. tammikuuta 2016

Mitäs me

Viimeisen viikon aikana on vietetty yhdet hautajaiset, käyty ahkerasti töissä, lenkkeilty -20 asteessa korvat jäätyneinä ja katsottu laittoman monta jaksoa Once upon a time-sarjaa. Koukussa ollaan.

Tekisi mieli lähteä ulos kuvaamaan meriusvaa ja nousevaa aurinkoa. Olen jo monena aamuna katsonut haikeasti bussin ikkunasta ulos maagista usvaa ja pastellinsävyistä taivasta. Vapaapäivä ei ole vaan vielä osunut aurinkoiseen päivään.

Paitsi yhtenä päivänä viime viikolla. Kävimme sen kunniaksi Porkkalassa vähän haukkaamassa raitista ilmaa. Sieltä jatkoimme mökille uudenvuoden viettoon. 


Auringonnousu Porkkalan Sundsin tornissa. Tornista havaitsimme mm. muuttavia laulujoutsenia, kottaraisen ja paikallisen punakylkirastaan.Porkkalan kärjen vanhaa mettää.
Mökin huussi sai tunnelmavalaistuksen. :D


Ihailiko kukaan muu nousevaa kuuta uutenavuotena? Se oli noustessaan aluksi niin punainen puiden takana, että Owen luuli tulipalon riehuvan metsässä! Pohjoistaivaalla näkyi samaan aikaan haaleita revontulia.


Kuutamo astetta taiteellisempana.


Viikonloppuna olisi tarkoitus ulkoiluttaa kameraa astetta aktiivisemmin, joten palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Ei ehkä ole liikaa toivottu, että pakkanen helittäisi noin kymmenisen astetta ja silti aurinko näkyisi! :) Sitten olisi kuvauskelejä!

    VastaaPoista
  2. Kaunis auringon nousukuva. Tänään oltiin pojan kanssa kuvaamassa joella -24°C pakkasessa. Kyhmyjoutsen ja kaksi nuorta laulujoutsenta, näkyi vielä uiskentelemassa.

    VastaaPoista