Metsälintu

tiistai 29. syyskuuta 2015

Tapahtui Israelissa

Täällä ollaan ihmeellisten asioiden äärellä. Kolmeen päivään on mahtunut niin hirveästi tapahtumia, maisemia ja otuksia, että en tiedä mistä aloittaa. Tänään tapahtui myös jotakin todella ihmeellistä ja yllätyksellistä. Jotain, joka sai minut ikionnelliseksi!Päivälämpötila on ollut +38 asteen kieppeillä joka päivä eli kylmyydestä ei ole tarvinnut kärsiä. Onneksi tasangoilla käy jatkuva tuuli ja ilma on kuiva, mikä on tehnyt olon siedettäväksi. Aamuisin ja iltaisin lämpöä on juuri sopivasti.


Eilatin North Beach eli kotirantsu, jossa olemme jo parina iltana syöneet maittavan piknik-päivällisen.


Hienointa täällä on ehdottomasti aavikko. On aina yhtä hämmästyttävää löytää eläimiä ja kasveja, jotka sinnittelevät tällaisissa ääriolosuhteissa. Karut ja aavat maisemat saavat muutenkin sydämeni sykkimään. Kuvassa (pullamössö) Nuubian vuorikauris, joka tuli kädestä syömään herkkuja. Alla näkyy sen kavereita ja kili.
Surutasku, aavikon asukki sekin.


Pikkumehiläissyöjä on niiiiin kaunis!!!


Kävimme tänään Eilatin vuoristossa staijaamassa petoja ja tutustumassa Red Canyoniin. Petoja näkyi kivasti: keisarikotka, maakotka, arokotka, pikkukotkia, käärmekotkia, arosuohaukka ja nokihaukka.

Kävimme tosiaan Red Canyonissa katsomassa hienoja kivimuodostelmia. Pronssikorpit pitivät upeita ääniä yläilmoissa, muuten ympärillä oli hiljaista. Pysähdyimme hetkeksi vetämään henkeä ja katsomaan ihmeellistä maisemaa. Sitten...


... huomasin herran polvistuvan ja lopun voittekin jo arvata. <333 


Tihrustin muutaman onnenkyyneleen siellä aavikolla, herkkä kun olen.

Nyt tuntuu siltä, että pakahdun onnesta.

10 kommenttia: