Metsälintu

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Tavallinen arkipäivä


Meidän aamu alkaa aina kahvilla. Aina. Owenin kello soi 5.40 ja me nousemme Lyyran kanssa ylös parikymmentä minuuttia myöhemmin (kun kahvi on valmista, hehe). Välillä Lyyra herää vähän ennen herätyskelloa, välillä saamme Owenin kanssa kahvitella puoli tuntia ennen Lyyran heräämistä.


Kahvin ja aamupalan jälkeen Owen lähtee töihin ja minä vien Kuuran lenkille klo 7 maissa. Lenkin jälkeen saatan jäädä hetkeksi pihalle haravoimaan, istuttamaan, kitkemään... Välillä Lyyra nukkuu vaunuissa lenkin päätteeksi parikin tuntia, nykyään n. 20 min.


Aamupäivän ohjelma vaihtelee aika paljon. Välillä on siivous- ja pyykkipäivä (kuten kuvassa yllä), välillä teen töitä. Joka päivä kuitenkin hääritään lattialla ja leikitään.



Kuura seuraa meitä kuin hai laivaa. Meistä on muodostunut aika hyvä tehotiimi viimeisen puolen vuoden aikana.


Aika usein Lyyra nukahtaa aamupäikkäreille klo 10 maissa, jolloin minä siirryn läppärille työskentelemään. Silloin alkaa myös olla jo karmiva nälkä, joten syön välipalan. Tässä dippaan kuivaa patonkia voirasiaan.... Yleensä välipala on kyllä tätä ravitsevampaa.


Aamupäivisin käymme myös silloin tällöin mammatreffeillä. Tässä ollaan värikylvyssä.



Puolen päivän tienoilla vien Kuuran uudestaan ulos, satoi tai paistoi. 


Kakkoslounaan jälkeen touhutaan Lyyran ja Kuuran kanssa sitä sun tätä. Tämä on Kuuran yksi suosikkipaikoista ja -asennoista.


Ja sitten iltapäivän kohokohta: kahvihetki! Lyyra ottaa tässä kohtaa yleensä toiset vähän lyhyemmät päikkärit. Kahvihetken aikana luen lehteä, selaan puhelinta tai seuraan piharuokinnan lintukuhinaa kiikareilla. Kesällä kävimme välillä Lyyran ja Kuuran kanssa rannalla kahvitauolla.

Alkuillasta Owen tulee kotiin ja vie Kuuran lenkille. Illalla sitten mm. saunotaan, rempataan, käydään linturetkellä/ruokakaupassa tai katsotaan jotakin telkkarisarjaa (viimeisin vaihtoehto on se todennäköisin :D). Viime aikoina olemme katsoneet mm. seuraavia sarjoja: Daredevil, The chilling adventures of Sabrina, Killing Eve ja The haunting of Hill House. Nämä ovat kaikki loistavia sarjoja!! Tuo viimeinen on kuitenkin astetta masokistisempi, enkä suosittele katsomaan sitä juuri ennen nukkumaanmenoa niin kuin me olemme tehneet...


Telkkari menee kiinni klo 21 maissa. Siitä matka jatkuu Kuuran iltapissityksen kautta Lyyran kylvetykseen ja/tai iltasyöttöön, josta kaikki siirrymme unten maille klo 22 mennessä.

Tässä oli meidän arkipäivämme tyypillisimmillään. Minä olen nauttinut näistä päivistä suuresti, ja onneksi arki jatkunee samankaltaisena vielä useita kuukausia. Toisaalta huomasin tänään ikävöiväni jo työpaikkaa. Päätinkin, että käyn seuraavalla viikolla moikkaamassa työkavereita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti