Metsälintu

tiistai 6. helmikuuta 2018

*sydän*
Meille tulee juhannusvauva!

Neljään ja puoleen kuukauteen on sisältynyt niin paljon onnea, riemua ja liikutusta, että en tiedä miten pukisin kaiken sanoiksi. Tänään kaikki tuntemukset kulminoituivat rakenneultrassa, kun saimme kuulla, että masussa asustaa terve tyttö (90 % prosentin varmuudella tyttö kuten kätilö sanoi). Tuli pyyhittyä silmäkulmaa kerran jos toisenkin. Meillä oli molemmilla ollut alusta asti "tyttöfiilis" ja babasta puhuttiin jo yleisesti "she" ja "her" muodoissa. Olisi ollut hassua saada kätilöltä poikaveikkaus tämän jälkeen. :D

Kutsumme häntä nimellä Kettu. Ketun on määrä putkahtaa tähän maailmaan juhannuksena. Emme voisi olla onnellisempia. <3

15 kommenttia:

 1. Paljon onnea! ♥ Itselläni on samat odotukset menossa, eli matkustaja kyydissä! ♥ Meillä LA on vasta heinäkuun puolella, joten jokusen viikon vielä joutuu rakenneultraakin odottelemaan. Ihan ensimmäinen lapsi, joten melkoisen jännittävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, onneksi olkoon! <3 Melkein samoilla viikoilla ollaan. Toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin ultrassa. Oli äärimmäisen kiehtovaa nähdä vauvan potkivan ja möyrivän vatsassa. Kummallista, että mahdollisesti seuraavan kerran näemme Ketun vasta vatsan ulkopuolella!

   Poista
  2. Meitä jo nt-ultrassa niin hymyilytti, kun pienellä oli kova vauvti päällä. Nyrkkeili, koukisteli polviaan ja pyörähtipäs oikein kunnon kuperkeikankin! :D

   Poista
 2. Onnittelut! Elämä tulee muuttumaan ihanasti!

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea! Niin monta iloista asiaa teille on tapahnut viime aikoina, mutta tämä uutinen on varmaan se kaikkein ihanin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ei tässä vauhdissa meinaa itsekään pysyä perässä. :)

   Poista