Metsälintu

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Leidit (ja irkkumies) landella

Meillä on ollut suloinen Lily hoidossa jo melkein kaksi viikkoa. Kuura ja Lillukka tulevat mainiosti toimeen keskenään, mitä nyt Lily välillä ärhentelee, kun Kuura käy liian rasittavaksi (eli jatkaisi leikkimistä loputtomiin). En olisi viime kesänä voinut kuvitella, että Lily antaa Kuuran nukkua selkäänsä vasten. Jostakin syystä Lily ei silloin voinut sietää helmoissa roikkuvaa pentua ja murisi tälle jatkuvasti. Nyt Kuuran hieman rauhoituttua on yhteiselo sujunut oikein mallikkaasti!

Pakkasimme perjantaina kolme ihmistä, kaksi koiraa ja hirveästi tavaraa Harrisoniin ja huristelimme viikonlopuksi maaseudun rauhaan. Meistä on kyllä tullut ihan täysiä mökkihöperöitä Owenin kanssa, kun jokainen vapaa viikonloppu pitää viettää siellä. :D Mutta kuka voisi vastustaa auringossa kimaltelevia hankia, takkatulen rätinää ja mykistävää tähtitaivasta?! Teimme myös retken Karkalin luonnonpuistoon, kävimme potkukelkkailemassa, söimme "läskiäispullia", teimme klassisen pöllöretken (eli ei kuultu mitään) ja lämmitimme saunan. 

1 kommentti:

  1. Meillä on kissojen kanssa juuri näin, että vanha kissa Lisse menettää enemmän kun nopeaan hermon jo myös ihan aikuiseen, mutta mieleltään ikibabyyn Venniin! Se halveksiva ilme on kyllä selkeä, että "Eikö tuo ikinä muutu?" Nyt pystyvät jo 20-30 cm päässä toisistaan nukkumaan, tämä lähentyminen on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Pöllöretki voisi olla kiva...pitääpä miettiä!

    VastaaPoista