Metsälintu

lauantai 19. marraskuuta 2016

Hääkuulumisia

Tässä kohotetaan tervetuliaismalja.

Kävimme porukoiden kanssa isänpäivälounaalla Bosgårdissa, Porvoossa. Samaisessa paikassa menemme 10.6.2017 naimisiin. Vähän alkaa jo jänskättää. Olen parin kuukauden ajan yrittänyt metsästää häämekkoa, sellaista boheemia, kevyttä pitsivintage-unelmaa. Valitettavasti tämän hetkinen muoti on jotakin täysin toista ja mekkoliikkeiden valikoima todella suppea. Liikkeissä ei muuta olekaan kuin muhkeita blingbling kermatorttuprinsessamekkoja. :D Toisille ne ehkä sopivat, minulle eivät. Kun kaupoista ei löytynyt mitään sopivaa, oli turvauduttava nettikauppoihin. Niissä on omat riskinsä, mutta kun muuta vaihtoehtoa ei ollut, tilasin (ainakin kuvissa) täydellisen näköisen mekon. Toimituksen pitäisi saapua perille parin viikon sisään ja pidän täällä sormia ja varpaita ristissä, että paketissa olisi se unelmien häämekko.


Vihkiminen tapahtuu yli 300-vuotiaan tammen alla (toivottavasti vähälumisemmissa maastoissa). Hääpäiväksi on tilattu aurinkoa. ;)Söimme lounaan Bosgårdin vanhassa keltaisessa kartanossa, mutta hääjuhla pidetään navetan ylisillä.


Herkkuaterian jälkeen kävimme vähän jaloittelemassa perinnemaisemissa.
Ja sitten sormuksiin! Niiden suhteen ei ole mitään stressiä, ne ovat nimittäin pussukassa odottamassa ensi kesäkuuta. Molemmat sormukset ovat kulkeneet Owenin suvussa. Tuo minun kaunottareni on Owenin isoäidin vihkisormus. On kyllä suuri kunnia saada kantaa sitä ja jos ja kun minä joskus saan tyttären, siirtyy sormus aikanaan hänelle.  
Vuosi 2017 tulee olemaan todellinen häävuosi, koska tiedossa on ainakin neljät häät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti