Metsälintu

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Rakkauspakkaus
Minulla eivät sanat riitä kuvaamaan tätä ihastuttavaa neitiä. Kuura on ihan mahtava tyyppi! Reipas, hassu, leikkisä, kiintynyt ja s-u-l-o-i-n-e-n. Ja fiksu! Vuorokauden koulutuksen tuloksena Kuura juoksee riehakkaasti luokse kutsusta, istuu ja antaa tassuakin!

Neitokainen osallistuu innokkaasti kaikkeen eikä hätkähdä kohdata uusia asioita. Kuuden tunnin ajomatka sujui ongelmitta Kuuran välillä tuhistessa sylissä ja välillä tutustuessa bensisten takapihoihin. Tänään tyttö auttoi minua haravoinnissa (jahtasi haravaa ja työkäsineitä) ja ikkunoiden pesussa (varasti ikkunanpesimen ja pureskeli ämpärin kahvaa).

Pissamattoneitsyys tuli saman tien menetettyä, mutta nyt alkaa olla jo tuntumaa pissojen ajoittumisissa. Esimerkiksi heti päikkäreiden jälkeen on neiti kaapattava syliin ja vietävä pihalle. Nojatuolin ja sohvan reunaa on hieman jo jyystetty ja suihkautimme niihin saman tien Chew Stopperia. Ja mitä tekee Kuura? Tulee paikalle ja alkaa nuolla suihketta kalusteista. :D Seuraavaksi voisi kokeilla tabascoa...

Ensimmäisenä yönä Kuura parkui tunnin ajan heti alussa ja muutaman kerran myöhemmin yöllä. Parkuminen alkoi taas klo 4.45, jolloin vein neidin yöpissalle. Eipä siinä enää osannut nukkua, joten nousimme kaikki ylös seuraamaan auringon nousua. Eiköhän seuraava yö suju jo vähemmällä itkulla.

13 kommenttia:

 1. Onhan se hieman jännittävää uudessa kodissa! On hän kyllä söpö! Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 2. Ihana on rakkauspakkaus! Meidän TassuPoika oppi aikoinaan rakastamaan Tabascoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa mitä Kuura siitä tuumaa :D

   Poista
 3. Ihana rakkauspakkaus!! 😍 tabasco ei ainakaan sovinnut Sagalle,neiti vaan nuoli sitä enemmän. ;) valkopippuria tai vain tiukka ei,niin eiköhän se siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pippurivinkistä! Chew stopper itse asiassa toimii siinä mielessä, että kun sitä spreijaa niin Kuura lopettaa heti puremisen. Parin tunnin päästä aine ei kuitenkaan enää kunnolla vaikuta ja Kuura on taas pureskelemassa samaa kohtaa.

   Poista
 4. Ihana rakkauspakkaus!! 😍 tabasco ei ainakaan sovinnut Sagalle,neiti vaan nuoli sitä enemmän. ;) valkopippuria tai vain tiukka ei,niin eiköhän se siitä. :)

  VastaaPoista