Metsälintu

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Puutarhaelämää

On ollut ihana seurata puutarhan heräämistä. Idänsinililjat, krookukset ja tulppaanit puskevat esiin ja minun tekisi hirveästi mieli kylvää, mutta kun siementilaukseni ei ole vieläkään saapunut. Argh! Laitoin äsken meiliä Hyötykasviyhdistykselle, katsotaan missä mättää.

Kuura aloitti jo kaivuupuuhat ruusupenkissä. Heti perään olikin sitten vuorossa kylpyamme+föönaus -sessio. ;) Muoviset kukkaruukut ovat myös kova juttu, kuten myös lahkeet ja nilkat... Tämän neidin naskalihampaat iskeytyvät tällä hetkellä kaikkeen ja kaikkiin. Saa olla varuillaan, kun hipsuttelee paljain varpain tai leveillä lahkeilla asunnossa. Mamin pitkää lettiä on myös ollut kivaa pureskella. :D7 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen "uuvahtanut multakuono" -kuva! Onko tuo siis teidän ihan oma piha? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on meidän piha ja (haravoimaton) kasvimaa. Puutarha tulee varmasti olemaan upea kesällä. :)

   Poista
 2. Siis mikä otus! Kerrassaan hurmaava neitonen <3 En ole aikoihin lukenut mitään blogeja ja siksi kai jäänyt huomaamatta tämä teidän uusi perheenjäsen. IHANA! Siis iik apua, menen ihan sekaisin tämmöisistä otuksista. Onnea ja kaikkea parasta teidän perheelle :) Ja kevät! Mikä ihana kevät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo otus kyllä hurmannut ihan kaikki, jopa tuntemattomat vastaantulijatkin. <3 Ihanaa kevättä teidän kasvavalle perheelle! :)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia! Ja aivan mainio piha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuolla kelpaa kesäpäiviä viettää. Pitäisi varmaan hankkia grilli! ;)

   Poista
 4. Ounou! Toi sininen rinkula! Osmolla on samanlainen, itseasiassa kaksi. On nimittäin ehdoton lemppari! :D

  VastaaPoista