Metsälintu

torstai 22. lokakuuta 2015

Sataa keltaisia lehtiä

Tiedättekö sen tunteen, kun on niin hyvä olla, että vatsanpohjaa kutittaa? Sitä kun ulkona ollessa vetää syvään henkeä silkasta nautinnosta ja jokainen iloisen värinen puu saa suun hymyyn?
Kävimme yhtenä aamuna herran kanssa vakavan keskustelun. Häistä nimittäin. Tällaisessa hybridiperheessä on se ongelma, että puolet häävieraista on Irlannissa ja loput Suomessa, joten missä pitää häät? Jossain kolmannessa maassa? Olisi kivaa jos mahdollisimman monella olisi varaa osallistua häihin. Entä minä vuodenaikana ja minkälaisessa lokaalissa ja tilatako ruoat pitopalvelusta, käydäkö Virossa ostamassa viinakset, onko meillä varaa koko lystiin ja ääääääää. Keskustelun lopputulema oli ahdistus, eikä edes häävuotta saatu päätettyä. Ehkä kesällä 2017??! Onneksi molemmat olivat yksimielisiä siitä, että paikan tulisi olla luonnonläheinen, ei mikään hotellin ravintolasali vaan ennemmin navetta tai vastaava. Annetaan asian muhia talven yli. Olen kuitenkin huomaamattani alkanut selata hääkuvia ja -kertomuksia netistä...

4 kommenttia:

 1. Minä niin tiedän tuon tunteen! Syksy(kin) on niin ihanaa, että tekisi mieli koko ajan sanoa ihana ihana ihana. Tänään aamulla satoi pitkästä aikaa vettä, sillä lailla ihanasti ja pehmeästi, että oli pakko vaan hymyillä ja kävellä naama kohti taivasta, eikä tullut mieleenikään avata sateenvarjoa. Se nautinnon määrä oli niin huikea, että ihan hämmensi vastaantulijoiden tympeät ja kärsivät ilmeet. Ps. Oot kaunis nauravainen kuvissa. Toivon teille nautinnollisia hetkiä häiden suunnitteluun ja kaikkeen muuhunkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olin eilen fiiliksissä harmaassa sadesäässä, ihanassa syysmyrskyssä.

   Poista
 2. Tunnistan tunteen! Ja kyllä nuo hääjutut selviää ajallaan. :) Jos et vielä sivustoa ole löytänyt niin www.naimisiin.info sta löytyy hyviä vinkkejä juhlapaikasta kengännauhoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosta linkistä! Käytiin siellä tutustumassa ja sitä kautta löydettiin ehkä sopiva hääpaikka, jossa olisi tarkoitus käydä tänään katsomassa. Hui!

   Poista