Metsälintu

lauantai 15. elokuuta 2015

Café Pinnapulla auki sunnuntaina!

Nyt se tapahtuu! Pitkäaikainen haaveeni käy huomenna sunnuntaina toteen, kun avaamme kahvilan yhdeksi päiväksi Laajalahden Maarin torniin sunnuntaina. Café Pinnapullasta voit ostaa (valehtelematta) maailman parasta korvapuustia sekä irkkumiehen keittämää kahvia. Kaupantekijäisiksi tarjoamme lintuopastusta paikan päällä ja pääset myös kurkkaamaan kaukoputken läpi!

Tule siis viettämään aurinkoinen, makoisa ja linturikas hetki yhdellä Suomen parhaista lintupaikoista! Blogittaren kanssa saa myös tulla keskustelemaan henkeviä. ;) Kahvila on avoinna klo 10-15 tai niin kauan kuin herkkuja riittää.

Ps. Sille, joka löytää jommallekummalle kahvilanpitäjälle suomenpinnan (= lintulaji, jota emme ole aikaisemmin havainneet Suomessa) tarjotaan ilmaiset pinnapullakahvit!2 kommenttia:

  1. Miten sujui ravintolapäivä? Ihan mahtava toi kuva, mua alko niin naurattaa ku samaistun tuohon pöllöön ihan täysillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein hyvin! Ihmisiä oli paikalla yllättävän paljon ja saimme myytyä melkein kaikki pullat ja kahvit. Voittoakin tuli yli sata euroa, joten café Pinnapulla tekee varmasti comebackin ensi vuoden toukokuussa. Marraskuun ja helmikuun ravintolapäiviksi täytyy kuitenkin kehitellä joku toinen konsepti, koska niihin aikoihin tornissa on kylmää ja koleaa... :)

      Poista