Metsälintu

lauantai 11. elokuuta 2018

Kiireistä ja ihanaa


Pikainen morjens! Viime viikot on tullut mentyä aika tukka putkella, mutta pelkästään iloisten asioiden äärellä. Owenin vanhemmat olivat meillä kylässä reilun viikon ajan ja kävimme heidän kanssaan muun muassa päiväretkellä Tammisaaressa (ja tietysti oli piipahdettava idyllisessä Café Gamla Stanissa siinä samalla). 

Isovanhempien lennettyä takaisin Irlantiin olikin aika alkaa valmistella hyvän ystävän polttareita, jotka järjestettiin osittain meillä. Oli kyllä hurjan hauskaa, ja pääsimpä vihdoinkin kokemaan keskiyön uinnin kirkkaan tähtitaivaan alla. Tähän asti on tullut uitua vain helteellä paahtavan auringon alla. 
Lyyra on ollut kaikessa mukana ja pääsääntöisesti nukkua tuhissut tyytyväisenä. Tässä ollaan laittamassa vauvakirjaan tassunjälkiä. <3
Olemme myös ehtineet vähän retkeilläkin. Tässä olemme niinkin viehättävässä paikassa kuin Ämmässuon kaatopaikalla. Tuulista oli ja rattaiden kanssa hieman haastavaa kavuta tuonne kukkulalle, mutta tulipahan nähtyä aroharmaalokki.


Nyt lähdenkin tästä viettämään synttäreitäni! :D

2 kommenttia:

 1. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

  Ämmässuon entinen kaatopaikka on nykyään Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus. Ja ihan siisti paikka nykyään :-) Tämä täytyy kertoa siksi, että useakin työkaverini työskentelee Ämmässuolla (siellä jätteenkäsittelykeskuksessa) ja siksi olen kovasti tietoinen alueen kehityksestä :-)

  Ihanaa vauva-arkea teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täsmennyksestä! Meidän perheessä se kulkee kuitenkin nimellä "dump" eli kaatis. :D

   Poista