Metsälintu

torstai 8. maaliskuuta 2018

Kotoilua
 

Arki rullaa eteenpäin hurjaa vauhtia, kodin sisustus hiukan hitaammin. Olohuone on vielä aivan vaiheessa ja todella epäkäytännöllinen, enkä tällä hetkellä vietä siellä juurikaan aikaa. Huomenna tilanne toivottavasti parantuu sohvan saapumisen myötä. Kuvassa näkyvä ihana, n. 50 vuotta vanha, perintövillamatto ei harmikseni sovi olohuoneeseen ollenkaan. Kaiken vaaleuden keskellä matto näyttää kellastuneelta ja kulahtaneelta (mitä se kyllä vähän onkin). Edellisen kodin keltaista parkettia vasten se oli oikein kaunis, täällä se ei toimi. En kuitenkaan raaski luopua siitä, joten se siirtyy luultavasti varastoon vierashuoneen varamatoksi.

Punainen nojatuoli on söpö, mutta kaipaisi uutta verhoilua. Minun selkäni ei taas voi sietää tuota perintökeinutuolia, josta kyllä muuten pidän. Olin ajatellut hiukan tuunata sitä ja käyttää imetys-/hyssytystuolina, mutta täytyy varmaan luopua ajatuksesta ja koko tuolista.


Kuura näyttää kovin iloiselta olohuoneen epämääräisessä sekamelskassa.


Jäälenkeistä täytyy pian luopua plussakelien myötä.


Kävimme bongaamassa koskikaraa Volsin suunnalla.
Masusta on tullut oikein söpö! Tyttölupauksesta huolimatta se on klassisen "poikavatsan" muotoinen, eli suoraan eteenpäin työntynyt. Suoraan takaata tai edestä sitä tuskin huomaa, sivusta päin sitäkin enemmän.

Tänään alkoi 26. raskausviikko ja olo on oikein mainio. Meillä oli Kuuran kanssa eilen superliikunnallinen päivä, kun kävimme ammulla puolentoista tunnin (hikisellä) metsälenkillä ja sen jälkeen jatkoimme ystävän+koirakaverin luokse treffeille ja pitkälle kävelylenkille. Meinasin iltapäivällä torkahtaa seisaalteni, mutta iltatyövuoroon oli lähdettävä. Masu ei onneksi ollut moksiskaan pitkistä kävelyistä ja kettutyttökin tuntui nukkuvan suurimman osan päivästä. Illalla alkoi kyllä tuttuun tapaan potkujumppailut vatsassa.


En ole juurikaan vielä ostellut vauvantarvikkeita, mutta tätä kirpparilla vastaan tullutta mekkoa on voinut vastustaa. Se on upea! Mekko jää varmasti seinäkoristeeksi, kunnes joskus kuukausien päästä pääsee vihdoin käyttöön.

Seuraavien viikkojen aikana pitäisi paneutua vaunujen ja turvakaukaloiden sekamelskaan ja yrittää valita sopivat mallit meidän talouteen. Ensisijassa yritämme löytää tavarat käytettynä, mutta katsotaan kuinka käy. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti