Metsälintu

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Sunnuntai

Sunnuntai oli ihana päivä! Sain rauhassa herätä ja seurata aamun valkenemista aamiaispöydästä. Owen lähti jo kukonlaulun aikaan irkkuvieraidensa kanssa linturetkelle ja olimme Kuuran kanssa kaksistaan aamupäivän. Kävimme pitkällä lenkillä upeassa valossa. Päivät ovat jo selvästi pitenemään päin!

Vauhtimimmin kanssa on miellyttävää lenkkeillä pikkupakkasessa, eipähän tassut ole kurassa.Ja sitten aamukaffet lempparimukista (Marimekon Oiva/Kiiruna). Mmmmm.


Loput valoisasta ajasta vietimme Järvenpää-Tuusula-Klaukkala -akselilla mamman kanssa kirpparikierroksella. 


Ajoimme sattumalta Nukarin pirtin ohitse, jossa oli sattumalta juuri alkamassa huutokauppa. Pirtti oli tupaten täynnä väkeä, mutta huutokaupattava tavara oli kyllä aika onnetonta roskaa... Päätimme siis jatkaa matkaa, emmekä jääneet seuraamaan showta.
Kirpparireissulta tarttui mukaan mm. Finelin Primavera kahvipannu jo aiemmin kirpparilta ostamani kattilan kaveriksi. Maksoin priimakuntoisesta kahvipannusta 17,50 €, mikä on kyllä hurjan vähän!


Hieno päivä sai vielä upean auringonlaskun pisteenä iin päälle. Oweninkin seurueella oli todella onnistunut päivä, josta voi käydä lukemassa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti