Metsälintu

tiistai 16. tammikuuta 2018

Nyt se on virallista!


Me muutetaan Kirkkonummelle! Maaliskuussa! Iiiik! En ole täällä uskaltanut hiiskahtaakaan asuntokauppaneuvotteluista, ettei vain tule jinxattua mitään. Nyt kun kaikki paperit on allekirjoitettu ja pankkitili kummasti keventynyt, uskallan vihdoin paljastaa salaisuuden. 

Osa teistä ehkä muistaakin kirjoitukseni lokakuussa mahdollisesta Kirkkonummelle muutosta. Olemme Owenin kanssa haaveilleet maalle ja nimenomaan Kirkkonumelle muutosta jo monen vuoden ajan. Haaveena oli löytää oma asunto paikasta, johon ei autojen melusaaste yllä ja josta olisi lyhyt matka (lintu)retkeilymaastoihin. Paikka ei kuitenkaan saisi olla kohtuuttoman kaukana palveluista ja työpaikoista. Talo saisi puolestaan olla vanha (Hannan mielipide), mutta tarpeeksi "moderni" (Owenin mielipide). Tässä paikassa kaikki kriteerit täyttyivät, uskomatonta kyllä! Työmatkat toki pitenevät eikä kävellen pääse lähikauppaan, mutta hällä väliä, jos tällaisia maisemia pääsee ihailemaan päivittäin:

Pakkaaminen on jo aloitettu ja olemme molemmat aivan into piukeena! Kuura ei vielä tiedä tulevasta, vaikka ahkerasti olemmekin käyneet lenkkeilemässä tulevissa kotimaisemissa.

Vielä kerran: iiiik!

6 kommenttia: